Een leuke taxi

Een leuke taxi die je met korting in Zuid Limburg en omstreken kan vervoeren. Voor al jouw ritten, dichtbij of verder weg.  Wij hebben meerdere taxi’s die dag en nacht rondrijden. Dus altijd plek! Heb je een taxi in Zuid Limburg nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij AhRo Tax boek je gemakkelijk een taxi voor Zuid Limburg en omgeving. Het maakt niet uit waar je naartoe moet of vanaf waar je opgehaald moet worden: AhRo Tax heeft een uitgebreid netwerk van chauffeurs die je graag veilig van A naar B brengen.

AhRo Tax biedt uitstekende taxi service in Zuid Limburg en omgeving. Of het nou gaat om een personenauto als taxi of een taxibusje, al onze taxi’s zijn betrekkelijk nieuw, uitstekend onderhouden, luxe uitgerust, schoon en netjes. Zo reist u comfortabel naar uw plaats van bestemming.

Een taxi bestellen is heel simpel. U belt naar onze centrale, geeft aan waar u opgehaald wilt worden, wij sturen u een taxi en samen gaan we onderweg naar uw bestemming!

Een leuke taxi
Een leuke taxi

Onze formule

Klantgericht

We zullen er alles aan doen om u zo snel en comfortabel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, ook via de website.

Scherp geprijsd

Bij ons bent u aan het goede adres voor de scherpste prijs!

Nette chauffeurs

Al onze chauffeurs staan voor u klaar. Ze houden de deur voor u open, tillen uw bagage in de kofferbak en zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u een AhRo Tax taxi neemt. Wij zorgen voor alles, van het navigeren over de weg tot het helpen met uw bagage. Leunt u achterover en ontspant u zich – wij brengen u er veilig en wel!

Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via 06 18622390. Een leuke taxi maar ook gezellige taxi.