Heeft u een zakelijke taxi Geleen en omstreken nodig?

Voor zakelijk taxivervoer kunt u ook bij ons terecht. Onze taxi is zeer geschikt voor zakelijke klanten. Zowel voorin als achterin is er genoeg been- en zitruimte aanwezig om comfortabel uw bestemming te bereiken. Er is ook voldoende kofferbakruimte om al uw bagage mee te nemen. Het leren interieur van onze taxi zorgt voor een luxe uitstraling.

Onze expertise

Onze expertise ligt in het verzorgen van zakelijke ritten ons vervoer is discreet flexibel en Comfortabel . Voor zakelijk taxi vervoer is AhRo Tax is zeven dagen in de week bereikbaar, vierentwintig uur per dag. Wilt u bijvoorbeeld gasten laten ophalen van het vliegveld? AhRo Tax brengt ze in alle comfort naar de plaats der bestemming. Zakelijk vervoer op maat, waar en wanneer u wilt.

Bij vooraf reserveringen garanderen wij dat uw vervoer 10 minuten voortijdig aanwezig is zodat wij op u wachten en nooit andersom. Op welk moment van de dag u ook een taxi nodig hebt, wij staan voor u klaar. U kunt ons dus dag en nacht bereiken. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Waar u ook voor kiest, zodra wij uw aanvraag binnen krijgen, komen wij in actie. Bij ons geen onaangename verrassingen bij het afrekenen.

Voor alle comfort

AhRo Tax met haar zakelijk vervoer voor alle comfort. We zullen er alles aan doen om het u gemakkelijk te maken, zodat u (of uw gast) uitgerust en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij zien het als onze taak om ons te onderscheiden van overige taxi bedrijven op het gebied van service. Onze chauffeurs zullen vloeiend rijden, zodat u onderweg ongestoord bezig kunt met uw werkzaamheden. Betrouwbaar, vlot & uiteraard comfortabel naar uw zakelijke afspraak? Boek dan vandaag nog AhRo Tax.

AhRo Tax is een vooraanstaand taxibedrijf dat actief is in de regio zuid Limburg en omstreken. Ahro Tax zakelijke taxi Staat dag en nacht voor je klaar.