Airport Taxi nodig?

Goedkoper is bijna niet mogelijk voor een airport taxi. Wij verzorgen een zorgeloze start van uw vakantie of (zaken)reis. Zoekt u een betrouwbare taxi naar het vliegveld ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren dagelijks tientallen tevreden reizigers van en naar het vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Onze chauffeurs staan 24/7, dag en nacht klaar om u zo snel en comfortabel mogelijk naar het vliegveld te brengen. Het maakt dus niet uit of u heel vroeg in de ochtend of juist heel laat op de avond een taxi nodig heeft. Wij staan voor u klaar. Wist u dat een taxi nemen naar het vliegveld vaak goedkoper is dan om zelf te rijden en te parkeren? Zeker wanneer u langer dan 2 dagen weggaat. 

Wilt u binnen 24 uur boeken of een extra adres toevoegen neem telefonisch contact op:

06 18622390.

Waarom een airport taxi van AhRo Tax

Altijd optijd

Met onze Airport taxi bent u ervan verzekerd dat u op tijd op de luchthaven arriveerd en tevens op tijd word opgehaald bij uw terugreis.

Vaste prijs

Bij AhRo Tax ziet u de prijs meteen als u boekt dus geen verrassing achteraf.

24 Uur Airport-service

24 Uur Airport taxi brengt U 24 uur per dag, 7 dagen per week goedkoop, veilig en snel van en naar de Luchthaven.

Onze ervaren chauffeurs staan klaar om u stipt, veilig en comfortabel te vervoeren van en naar de luchthaven. De chauffeurs van de AhRo Tax hebben ruime ervaring en zijn bekend met de meest voorkomende bestemmingen in Nederland. Daarnaast zijn zij in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Ook zijn we gespecialiseerd in het organiseren van vervoersoplossingen bij o.a. evenementen en/of bedrijfsuitjes.