comfortabel en optimaal vervoer

comfortabel en optimaal vervoer bij AhRo Tax.

Alle koffers zijn ingepakt, het paspoort ligt bovenop en u bent klaar voor vertrek. Niets is lekkerder dan het vakantiegevoel dat begint zodra de voordeur achter u dichtgetrokken is. Onbezorgd op reis gaan begint hier dan ook. Tevens is het op zakelijk gebied ook prettig om ontspannen op zakenreis te gaan, of een zakelijke relatie van de luchthaven te halen en te brengen.

Kies voor onze luchthavenvervoer en geniet van comfortabel en optimaal vervoer van deur tot deur. Onze chauffeur staat voor u klaar op de afgesproken plaats en tijd om u en uw bagage naar de luchthaven te brengen. Onze chauffeurs zorgen voor veilige en aangename rit. Onze voertuigen zijn namelijk allemaal uitgerust met de nieuwste voorzieningen om u ten volle te laten genieten van de rit.

Wij komen op tijd en hebben professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Ons taxibedrijf weet precies hoelang de taxi rit naar het vliegveld zal duren en hoeveel tijd u nodig heeft om bij de gewenste locatie te komen.

De ritprijs kan op onze website vooraf berekend worden. Vanuit Geleen brengen onze chauffeurs je van en naar elke bestemming naar keuze. Met ons luxe wagenpark en vakkundige chauffeurs garanderen wij de beste service en een zeer comfortabele rit.

Voor bedrijven hebben wij dan ook speciale tarieven om u of uw gast op bestemming te brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor zakelijk taxivervoer te bespreken.

Uiteraard kunt u in al onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Wij accepteren alle betaalkaarten in onze voertuigen, u kunt ook contactloos betalen of u rekent contant af bij de chauffeur.

Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via 06 18622390 of stuur ons een email naar info@ahrotax.nl.