Goedkoop met de taxi?

Goedkoop met de taxi? Met de taxi reizen kan nu een stuk voordeliger. Bij AHRo Tax reist u altijd met het meest voordelige tarief. Onze prijzen zijn tot wel 50% lager dan de reguliere ritprijzen. AhRo Tax heeft een sterke relatie ontwikkeld met heel veel bedrijven, ziekenhuizen, scholen, advocatenkantoren in de binnenstad en anderen. Wij zijn de geprefereerde transportprovider voor heel wat grote bedrijven. Onze taxiservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar. We werken er voortdurend aan om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs over de beste tools beschikken om de best mogelijke en meest stipte service te bieden. In de loop der jaren zijn we op vele gebieden een pionier geweest, waaronder de eerste om Dispatch-radio, GPS-verzending en het implementeren van communicatiegerichte technologieën.

Luchthaven vervoer

Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en heb je geen zin om in de file te staan of je wagen achter te laten op de luchthaven laat u dan vervoeren naar de luchthaven en kies voor VIP luchthavenvervoer. Als je kiest voor vervoer naar de luchthaven vermijdt u heel wat stress dit is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis. Met onze prive Taxi bent u altijd zeker van de beste service tegen de meest voordelige tarieven.

Er kunnen zowel gewone taxi’s als taxibusjes ingeschakeld worden. Ook voor speciale aangelegenheden zoals trouwfeesten kan u gebruik maken van onze dienstverlening. Kinderzitjes zijn steeds beschikbaar op aanvraag. Roken in onze voertuigen en vervoer van huisdieren is niet toegestaan.

Voor al je vervoer van en naar de luchthaven kan je steeds rekenen op een stipte service. Dankzij onze taxibusjes, kunnen ook grotere groepen vlot bediend worden. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u praktische vragen heeft. Zowel nationaal als internationaal luchthavenvervoer is mogelijk.

Boek voordelige je airport taxi bij ons