24/7 Airport Taxi Service

Airport Taxi 24/7 is de specialist voor al uw taxivervoer van en naar ieder nationaal en internationaal vliegveld en staat 24/7 tot uw beschikking. Met een landelijk dekkend netwerk staan wij waar en wanneer dan ook voor u klaar. Uw vakantie begint zodra u de voordeur achter zich dicht trekt! Wanneer u gebruik maakt van onze vliegveldservice wordt u door onze chauffeur thuis opgehaald en bij de vertrekhal afgeleverd.

Onze talrijke tevreden klanten gingen u al voor en wij doen er alles aan om uw reis zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken.

Wij brengen u tegen een relatief laag bedrag naar uw eindbestemming met onze vliegveld taxi . Wij wachten u op bij het meeting point, zonder dat u ons hoeft op te zoeken of te wachten. Dankzij onze lage tarieven van en naar de luchthavens kunt u voordelig op vakantie, of zorgt u er zakelijk voor dat u de kosten goed in de hand kunt houden. Voor lange afstanden hebben wij zeer aantrekelijke prijzen, wij maken een berekening aan de hand van uw wensen. Als het bijvoorbeeld om een retour rit gaat, bieden wij u een extra korting aan! 24/7 Airport Taxi Service.

24/7 Airport Taxi Service

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar, onze professionele en nette chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring en alle vergunningen. Kortom, voor een betrouwbare en betaalbare vervoersoplossing.

De betrouwbaarheid en professionaliteit van de service die wij bieden, zijn voor ons taxibedrijf van cruciaal belang. Daarom bent u bij ons verzekerd van professionele en nette chauffeurs die beschikken over jarenlange ervaring en alle benodigde vergunningen. Naast personenvervoer bieden wij ook de volgende diensten aan: luchthaven vervoer, groepsvervoer, zakelijk (directie) vervoer, trouwvervoer, uitgaansvervoer etc.

vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Boek nu voordelige je airport taxi bij AHRo Tax Limburg. Als u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.