Zoekt u snel een taxi in Geleen?

Zoekt u snel een taxi in Geleen?

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Wij rijden met luxe auto’s van goede kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

AhRo TAX geeft het beroep van taxichauffeur weer elan en glans. Vanzelfsprekend bent u als klant de eerste die dit merkt. Onze goed opgeleide chauffeurs zijn vriendelijk en hebben allen nog die echte passie voor het vak. De taxi’s waarin onze taxichauffeurs rijden zijn comfortabel en worden zowel van binnen als van buiten uitstekend onderhouden.

Na een avond uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Wij brengen u veilig en snel naar huis.

U bestelt een taxi en bij het instappen wordt door de chauffeur de taximeter aan gezet.
Bij uw bestemming aangekomen rekent u het bedrag dat de taximeter aangeeft af met de chauffeur. Wilt u liever een vaste prijs afspreken? Geef dit dan tijdens het telefonisch bestellen van een taxi aan.

Zoekt u snel een taxi in Geleen?

AhRo Tax brengt sinds jaar en dag reizigers met plezier naar hun bestemming. Vriendelijk, professioneel en altijd stipt op tijd. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Zowel nationale als internationale taxiritten zijn bij ons mogelijk.

AhRo Tax heeft u een flexibel en betrouwbaar taxibedrijf gevonden. Waar u ook naartoe moet, al is het midden in de nacht, op ons kunt u rekenen.

Betrouwbare taxi naar het vliegveld

Als u een vlucht moet halen wilt u er zeker van zijn dat u op tijd thuis of op de zaak opgepikt en op de luchthaven afgezet wordt. We houden rekening met mogelijke files onderweg, checken de route op werkzaamheden en op lange ritten nemen we de nodige tankbeurten mee in het tijdschema. Zoekt u een betrouwbare luchthaventaxi, dan zit u goed bij AHRo Tax