Gaat u van of naar Schiphol ?

Dagelijks rijdt wij naar Schiphol en haalt ook weer mensen op. We doen dat van en naar Schiphol en omgeving voor een vaste lage prijs. Uiteraard op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen per week. In een van onze comfortabele auto’s brengen wij u en uw partner of gezin veilig naar de luchthaven. Geen parkeerproblemen, maar direct afgezet voor bij de vertrekhal van een van de terminals van Schiphol. Daarnaast bieden wij taxivervoer aan naar diverse luchthavens zoals Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Door het bieden van vaste en voordelige tarieven vervoeren wij onze klanten zorgeloos naar de airport. Zo begint uw vakantie al met een comfortabele taxi rit!

Naast personenvervoer bieden wij ook de volgende diensten aan: luchthaven vervoer, groepsvervoer, zakelijk (directie) vervoer, trouwvervoer, uitgaansvervoer etc. vraag ons gerust naar de mogelijkheden of bezoek onze taxidiensten pagina.

Wij streven er elke dag naar om om onze reputatie als beste taxibedrijf in Limburg waar te maken.

AhRo Tax geeft u zekerheid van een vaste ritprijs voor uw online gereserveerde taxirit. Onze prijzen worden bepaald op basis van uw vertrekadres naar uw uiteindelijke plaats van bestemming. Deze vastgelegde prijs is uw zekerheid en veranderd niet door eventuele vertragingen.

Groepsvervoer op maat. Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxi bus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en andere diverse luchthavens.

Wanneer u via onze website een taxi rit boekt bent u verzekerd van een vaste lage ritprijs. U weet dus van te voren precies wat u kwijt bent aan uw taxi rit. Taxi vervoer hoeft dus niet duur te zijn! Daarnaast bieden wij ook diverse aanvullende services zoals kinderstoelen en bagagevervoer aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om uw bagage en kunt u ontspannen met de taxi naar uw bestemming.