taxibedrijf

Bent u op zoek naar een taxibedrijf dat 24/7 een taxi beschikbaar voor u heeft? De taxi’s van AHRo Tax zijn op ieder moment van de dag beschikbaar om u naar uw bestemming te vervoeren. Heeft u een zakelijke afspraak vroeg in de ochtend, loopt uw meeting in de avond uit en heeft u een taxi nodig? Onze taxi’s zijn voorzien van luxe en ruime zitplekken waardoor u tijdens de reis uw mail kan bijwerken of even kunt relaxen.

Ontspannen naar het vliegveld met jouw bagage

Met de trein naar het vliegveld reizen is voor de meesten van ons geen ontspannen aangelegenheid. Zorgen over vertragingen of over treinen die mogelijk uitvallen en het gesleep met zware koffers kunnen de vakantiepret flink bederven. Wil je met een gerust hart op weg gaan naar jouw vliegveld en zonder moeite al jouw koffers en tassen kunnen meenemen? Dan is het kiezen voor een betrouwbare airport taxi een uitstekende optie. Wij bieden zeer voordelige tarieven voor het vervoer naar de vertrekhal van jouw vliegveld. Neem gerust contact met ons op en wij informeren je over de exacte prijs voor jouw rit naar het vliegveld van jouw keuze. taxibedrijf te Geleen.

Zakelijke taxi nodig?

Wil je jouw zakelijke reis op een relaxte manier beginnen en wellicht in de taxi wat werk voorbereiden of ontspannen? Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd arriveert en op tijd kunt inchecken. De chauffeur helpt graag met jouw bagage. Ontvang je zakelijke gasten die van het vliegveld naar een hotel of naar jouw bedrijf vervoerd moeten worden? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verzorgen het vervoer met de airport taxi met een representatieve auto en een correct geklede chauffeur. Punctualiteit, een correcte benadering en scherpe tarieven vormen de basis van ons uitstekende vervoer per airport taxi.

Wil je jouw zakelijke reis op een relaxte manier beginnen en wellicht in de taxi wat werk voorbereiden of ontspannen? Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd arriveert en op tijd kunt inchecken. De chauffeur helpt graag met jouw bagage. Ontvang je zakelijke gasten die van het vliegveld naar een hotel of naar jouw bedrijf vervoerd moeten worden? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verzorgen het vervoer met de airport taxi met een representatieve auto en een correct geklede chauffeur. Punctualiteit, een correcte benadering en scherpe tarieven vormen de basis van ons uitstekende vervoer per airport taxi.