Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer bij ahro tax op maat

Discreet, comfortabel, betrouwbaar en vooral veilig van ‘A naar B’ vervoeren is één van onze specialiteiten. Voor zakelijke bijeenkomsten nemen wij graag het vervoer uit handen. Tijd is geld. Als druk bezet zakenman- of vrouw weet u dat als geen ander. Uw reizen naar welke plaats dan ook kunt u nu prima combineren met rustig zakendoen.

Door de dagelijkse inzet van gecertificeerde directiechauffeurs heeft AhRo Tax Exclusief zich als een volwaardige en betrouwbare partner op de zakelijke markt bewezen. Een directiechauffeur van AhRo TAX Exclusief zorgt voor een comfortabele verlenging van uw werkplek. Inefficiënte reistijd wordt nu efficiënte werktijd. Naast het efficiënt invullen van de dagelijkse reisuren zal de cliënt ook ervaren dat autorijden meer ontspannen is. De cliënt arriveert uitgerust op de plaats van bestemming. Enkele van onze zeer luxe taxi’s kunnen worden ingezet voor VIP vervoer. U komt door deze dienst nu voorbereid en uitgerust op uw afspraken.

Een aanvulling hierop is de Mercedes-Benz S-klasse. Deze is speciaal beschikbaar voor uw VIP/directievervoer en is al tientallen jaren de ongeslagen heerser in het luxe segment. Niet voor niets de wereldwijde standaard als het gaat om VIP Vervoer. Het voertuig is tevens wat ons betreft de beste keuze voor luxe personenvervoer.

Uitermate geschikt voor al uw directievervoer, maar ook super om zo uw jubilaris in het zonnetje te zetten en een ongelofelijke dag te bezorgen.

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw reis.
Tijdens de rit kunt u eventueel nog werken of juist even ontspannen.

Voor vakkundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Partner van Airport Taxi Limburg

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar. Telefoon: 06 18622390
Email: Info@ahrotax.nl