Boek veilig, vertrouwd & voordelig een taxi in zuid limburg

Boek veilig

Heeft u een taxi nodig? Bent u woonachtig in Limburg en wilt u niet teveel betalen voor een taxi, dan bent u bij AhRo Tax aan het goede adres. Wij brengen u graag van A naar B op het moment wanneer het u uitkomt. Uw wensen staan bij ons voorop en wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

AhRo Tax staat bekend om haar lage tarieven. Wij laten onze klanten nooit meer betalen dan nodig is voor een taxi. Bij ons hoeft u geen dief van uw eigen portemonnee te zijn als u met de taxi reist. Dit is een van de redenen waarom al onze klanten steeds terug komen naar ons taxibedrijf. Wilt u ook zo min mogelijk geld uitgeven voor een taxirit? Twijfel dan niet langer en bel vandaag nog om een van onze luxe taxi’s te reserveren. Wij hebben een hoogwaardige service tot standaard verheven. Dat merkt u bijvoorbeeld als de chauffeur de deur voor u open houdt of als u lekker plaatsneemt in de auto. Kwaliteit zit vaak in de kleine details.

Wij staan 24/7 voor u klaar. We zijn op ieder moment bereikbaar, dag en nacht. U kunt bij ons eenvoudig betalen met ideal, contant of pinpas/creditcard. Lage vaste tarieven naar luchthavens en andere bestemmingen.

Voor airport taxi zit je ook goed bij AhRo Tax.

Wij rijden namelijk tegen een zeer scherp tarief naar de vliegvelden in de benelux. Dagelijks rijden onze Business Class taxi’s richting de luchthaven naar wens om onze cliënten weg te brengen of op te halen.

Eenmaal plaatsgenomen in één van onze taxi’s valt direct de beenruimte op en het gekoelde flesje Spa water dat binnen handbereik staat. Terwijl wij zorgdragen voor veilig vervoer heeft uw gast de gelegenheid om zich ontspannen voor te bereiden op de vakantie.

Boek veilig en snel online bij AhRo Tax.