Wilt u een taxi of taxibus reserveren in de regio Zuid Limburg?

Taxi Reserveren

Wilt u een taxi of taxibus reserveren in de regio Zuid Limburg? Dan bent u bij taxibedrijf AhRo Tax aan het juiste adres. Wij verzorgen het luchthavenvervoer voor u van deur tot deur zodat uw vakantie of zakenreis onbezorgd kan beginnen. Naast de kennis en expertise staan flexibiliteit en service hoog bij ons in het vaandel. Wij rijden op tijd en brengen u veilig en voordelig naar elke gewenste bestemming. Op basis van de datum, het gewenste tijdstip, het vertrekadres, het aantal passagiers en de bestemming regelen wij professioneel taxivervoer. Als een van onze luxe taxi’s voor komt rijden hoeft u alleen maar in te stappen. Dankzij de kennis van onze ervaren chauffeurs (allen zijn in het bezit van een chauffeursdiploma) verlenen wij uitstekende service en zijn wij in staat om naast regulier taxivervoer en ook luchthaven- en groepsvervoer aan te bieden voor zowel, zakelijk als particuliere doeleinden.

In een comfortabele taxi met voldoende bagageruimte gaat u op weg naar of wordt u opgehaald van het vliegveld. Uiteraard wordt uw taxi-rit niet gecombineerd met andere passagiers.

Wanneer u ons inschakelt voor uw luchthavenvervoer staat er op het afgesproken tijdstip een van onze comfortabele taxi’s op u te wachten. Ons wagenpark bestaat uit diverse luxe Mercedes taxi’s. Heeft u last van vertraging met uw vlucht ? Geen probleem, de chauffeurs van Taxi Sanders controleren altijd de aankomsttijden van de vliegtuigen.

Bent u van plan met meerdere personen te reizen, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over vijf Mercedes Vito achtpersoonsbussen en een Mercedes sprinter waarmee wij ook groepen comfortabel naar alle luchthavens kunnen brengen. Deze ruime taxibussen bieden voldoende plaats voor de bagage.

Geen gesleep met koffers, geen hoge parkeerkosten op de luchthaven, maar de persoonlijke taxi-service van een vakkundige chauffeur.

Heeft u een vraag, of wilt u een rit reserveren? Neem gerust contact op, we staan voor u klaar!

AhRo Tax partner met Airport Taxi Limburg