Uw vakantie of zakelijke reis

Uw vakantie of zakelijke reis begint met de Airport Service van AhRo Tax. Wanneer u met veel bagage reist is het vervoer per taxi een veelgebruikte optie. De bagage wordt voor u in en uit de taxi geplaatst en taxi’s hebben bij alle luchthavens een aparte strook vlak bij de vertrekhal waardoor u veel tijd en gesjouw bespaart. Wanneer wij u weer ophalen staat onze chauffeur altijd meteen na landing bij het Meeting Point op u te wachten met een naambord. Bij ontmoeting wordt wederom uw bagage (indien u dat prettig vindt) van u overgenomen.
Voor vervoer van & naar een vliegveld kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Wij hanteren vaste prijzen die uw kunt zien bij het boeken.Er worden door ons nooit extra kosten in rekening gebracht bij eventuele vertragingen of oponthoud bij douane. Vaste prijs = vaste prijs.

Indien u van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Wij kunnen zodoende vertragingen in de gaten houden en daarop anticiperen. Het reserveren van een taxi voor onze Airport Service kunt ook via de website doen. Ga hiervoor naar reserveren (gele button rechtsboven). Bij de ophaalservice is een mobiel nummer verplicht, zodat wij contact met u op kunnen nemen zodra het vliegtuig is geland.

Overtuig uzelf en maak een reservering! Airport Taxi op maat bij AhRo Tax.
Boek nu voordelige je airport taxi bij AhRo Tax.

Wij verzorgen diverse vormen van taxivervoer. Straatvervoer, Zakelijke vervoer, Luchthavenvervoer & contractvervoer. Voor particulieren en bedrijven! AhRo TAX  levert professioneel taxi vervoer in Geleen en omgeving. Airport Taxi op Maat bij AhRo Tax.

Partner van AhRo Tax: Airport Taxi Limburg.

Boek voordelige een airport taxi bij ons. c