Vliegveld taxi nodig?

Vliegveld taxi

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u zich geen zorgen maken om de vertrektijden en uw reis naar het vliegveld?

Bij ons bent u aan het goede adres voor taxivervoer naar het vliegveld. Zowel voor zakelijk als privé gebruik. Onze airportservice van en naar Schiphol of een andere luchthaven staat voor service en kwaliteit. U wordt bij de door u gewenste vertrekhal afgezet. En weer opgehaald bij uw aankomsthal. Wij houden uw vlucht nauwlettend in de gaten. U bent er daardoor altijd van verzekerd dat wij u op tijd wegbrengen en weer ophalen.

U wordt vervoerd met een moderne, luxe auto of personenbus. Deze wagens voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook de chauffeurs hebben de benodigde medische kennis en zijn in staat om in te grijpen als dat nodig is. Kortom, u bent in alle opzichten in goede handen.

Boek eenvoudig uw airport taxi bij AhRo Tax Limburg. Bij AhRo Tax Limburg reist u het voordeligst luchthavens in nederland, belgie of duitsland. Vliegveld taxi op maat.

Hoe kunt u een airport taxi boeken?

Op onze Homepagina kunt uw de taxi boeken.

Dit doet uw door drie stappen:

  1. Kies uw Ophaaladres, Luchthaven, aantal personen en Retourreis als nodig is.
  2. Vul uw vertrek gegevens in + Retour gegevens (indien van toepassing).
  3. Kies uw betaal optie en boek uw taxi.

AhRo Tax is een professioneel taxi bedrijf met zeer behulpzame chauffeurs en helpen u graag daar waar nodig is. We beschikken over nette, schone en nieuwe auto’s. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het vervoeren van passagiers naar vliegvelden en contract vervoer. Voor deze diensten hanteren wij zeer voordelige tarieven.

Staat 24 uur per dag voor je klaar als gaat om vliegveld ritten.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op via info@ahrotax.nl. Wij staan dag en nacht voor je klaar.

Als het gaat om vliegveld vervoer dan kunt u op AhRo Tax Limburg rekenen.