Taxi in Geleen nodig?

Taxi in Geleen

Natuurlijk kent u de taxi. Een nette auto met een professionele chauffeur die altijd voor u klaarstaat. Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren.

Direct een taxi nodig voor Sittard-Geleen en omgeving? Dan bent u bij AhRo Tax aan het goede adres. Wij verzorgen taxi ritten door heel limburg. 24 uur per dag 7 dagen in de week staat AhRo Tax voor je klaar!

Of heeft u een airport taxi nodig?

Ook voor airport taxi ben je bij AhRo Tax aan het goede adres.

Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa.

U vraagt, Wij rijden.

Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Onze taxicentrale, is volledig uitgerust met een datacommunicatiesysteem. Dit laat ons toe een zeer snelle en efficiënte communicatie te voeren, tussen de centrale en taxi’s. Resultaat: minimale wachttijden.

Naast het conventionele taxivervoer, kan u bij ons ook steeds terecht voor bv. verre verplaatsingen, shuttleservice of luchthavenvervoer. Wij garanderen u: 24 uur per dag bereikbaarheid, stipte dienstverlening, verzorgd, beleefd en gediplomeerd personeel & steeds goed verzorgde en onderhouden auto’s. De voordeligste airport taxi naar alle vliegveldenn vanuit heel Nederland, België en Duitsland!

Wij houden het heel voordelig, makkelijk en simpel!

Met een jonge wagenpark en vakkundig opgeleide chauffeurs wordt u veilig en op tijd naar uw bestemming gebracht.

Bij ons bent u niet zomaar een klant, wij doen ons best om u de beste airport taxi service aan te bieden.

Dus nu voordelig je airport taxi bij AhRo Tax