AhRo Tax Geleen

AhRo Tax taxi is een jong bedrijf met gemotiveerde en professionele chauffeurs die over voldoende wegenkennis beschikken. Onze goed opgeleide chauffeurs staan klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Uiteraard verzorgen wij ook vervoer naar luchtavens. Bekijk onze voordelige taxi tarieven.

Wij rijden taxi-ritten in heel Nederland, België en Duitsland. En dat voor scherpe tarieven. Vervoer op maat zowel voor particulieren als bedrijven. Bestel direct: 06-18622390 informatie opvragen kan via: Info@ahrotax.nl.

Airport

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis?

Wij zijn gespecialiseerd in Airport vervoer naar elke luchthaven in binnen en het buitenland.

Wij bieden u luxe vervoer aan per taxi of busje voor de beste prijsgarantie. U wordt privé vervoerd, solo of in uw eigen gezelschap max 8 personen. (dus niet in combinatie met andere onbekende reizigers)

Bestel direct of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Via telefoonnummer: 06-18622390

Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij ons.

Luchthavens:

Schiphol
Eindhoven Airport
Rotterdam Airport
Zaventem Brussel Airport
Charleroi Airport
Weeze Airport
Dusseldorf Airport
Airport Frankfurt
Dortmund Airport
Köln Airport
Maastricht Airport
Breda International Airport

Betalen per pin of creditcard mogelijk!

betaal_mogelijkheid

Extra contant pinnen in de taxi is ook mogelijk tot 50 euro max.

Over ons:

AhRo Tax biedt professioneel en exclusief taxivervoer voor iedereen.

Na ruime taxi-ervaring besloten Ahmed & Roger een eigen taxibedrijf op te richten. Over de naam hoefde niet lang te worden nagedacht: AhRo Tax.  Afkorting van de voor namen Ahmed (Ah) en Roger (Ro).

AhRo Tax is sinds 2014 gevestigd in het centrum van Geleen. Begonnen met één auto en twee oproep-chauffeurs maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod aan diensten en voertuigen, klaar om u op uw wenken te bedienen. Met taxibedrijf AhRo Tax hebt u altijd de zekerheid van veiligheid, betrouwbaarheid en comfortabel.

AhRo Tax biedt uitstekend service/kwaliteit tegen een scherpe prijs.