Luik Airport taxivervoer vanaf elke plaats in zuid Limburg.  U kunt kiezen voor eigen vervoer, openbaar vervoer of een airport taxi service.

Het reizen met een taxi heeft als grote voordeel dat het erg comfortabel en snel is, u geen parkeerkosten hoeft te betalen en niet onnodig ver moet lopen met tassen en/of koffers.

Maar dat ook nog allemaal voor een zeer aantrekkelijke tarief. 

Vliegveld Luik
Vliegveld Luik

Onze comfortabele en luxueuze taxi’s hebben voldoende beenruimte en er is voldoende bagageruimte aanwezig en u kunt rekenen op een fijne temperatuur dankzij de automatische airco. De taxi’s zijn, net als de chauffeurs netjes en betrouwbaar.

Voor telefonische reserveringen of informatie kunt u ons bellen op +31(0)6-18622390.

Omdat comfort voor ons van groot belang is, kan u er ook op rekenen dat u vervoerd wordt in klasse. Onze chauffeur brengt u met een luxe Mercedes naar het vliegveld van uw keuze.

De exacte prijs van uw taxirit, ziet u meteen in ons boekingssysteem! op onze homepagina.

Onze medewerkers staan 24/7 tot uw beschikking voor al uw vragen en reserveringen. U kunt trouwens ook dag en nacht online contact met ons opnemen.

Reserveer nu uw Luchthavenvervoer Luik online voor een goed en ontspannen begin van uw vakantie of zakenreis. Ons systeem bieden u een vaste en zeer voordelige tarieven zonder extra kosten achteraf. uw kunt online betalen of in de taxi betalen.

Met AhRo Tax reist u altijd met uw eigen prive taxi van en naar de vliegvelden in Nederland, Belgie of Duitsland.

Uw chauffeur is slechts enkele stappen van u verwijderd. Boek uw taxi dus snel en gemakkelijk online bij ons! Nadat u uw reservering heeft gemaakt, ontvangt u een bevestigingsmail.

Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren via telefoon +31(0)6-18622390 of e-mail info@ahrotax.nl.
Luik Airport taxivervoer op maat vij ahro tax tegen zeer aantrekkelijke prijs.

 

Call Now Button