Gaat u op vakantie of zakenreis? In uw eentje of met een grote groep en vliegt u vanaf Brussel Charleroi Airport? of komt uw aan op Brussel Charleroi Airport?

Dan is de taxi is een prettige en comfortabele manier om vanaf of naar Charleroi Airport te reizen. Met onze airport service reist u snel en comfortabel wij staan elke dag klaar voor uw.

AhRO Tax heeft al sinds jaar en dag een goede naam in Limburg. Wij komen u op tijd ophalen, helpen u met het inladen van uw bagage zodat u alvast plaats kunt nemen in een van onze luxe taxi.

Daarom bied AhRo Tax Airport service aan en dat alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor een zorgeloos begin van uw vakantie of (zaken)reis. Tevens vinden wij hoge tarieven voor de taxi naar Brussel Charleroi Airport niet wenselijk. Daarom hanteren wij altijd vaste, eerlijke prijzen.

Onze taxichauffeurs brengen u en uw bagage van uw “huis tot voor de vertrekhal” en van de “aankomsthal tot voor uw huis”.

Vliegveld Charleroi
Airport taxi – Vliegveld Charleroi

Onze taxi’s brengen u naar de verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland of halen u juist op vanaf het vliegveld.

Een airport taxi van/naar de Charleroi Airport kan uw meteen reserveren via onze website. De angst om te laat te komen op een vliegtuig behoort, dankzij onze service, tot de verleden tijd. Wij doen onze uiterste beste om al uw zorgen uit handen te nemen.

Gratis annuleren

Zijn uw plannen gewijzigd of gaat uw vlucht niet door? Geen probleem. Annuleringen zijn gratis tot 24 uur vóór een boeking.

Boek vandaag nog je luchthavenvervoer en ga met een gerust gevoel op reis met AhRo Tax airport service! Wij bieden u een scherp geprijsde airport service, met een uitgebreide en klantvriendelijke service. Wilt u meer weten over onze airport taxi tarieven vanaf regio’s naar Brussel Charleroi Airport? Bekijk onze boekingssysteem online.