Met de taxi naar Schiphol

Vertrekt u binnenkort voor een vakantie of een zakenreis vanaf Schiphol? AhRo tax kan u helpen met voordelig luchthavenvervoer naar Schiphol. Door te kiezen voor taxivervoer naar Schiphol zorgt u ervoor dat uw reis uitgerust begint. Wij halen u thuis op en zetten u voor het terminal af. Op die manier hoeft u zelf niet met uw koffers te sjouwen.

 

Waarom taxivervoer in plaats van openbaar vervoer Wij ontzorgen het vervoer vanaf de voordeur tot het terminal. Op  die manier hoeft u niet met uw koffers door een stationshal om vervolgens de vakantiestress maximaal te maken als u ziet dat er een boom op het spoor ligt tussen Eindhoven en Weert. Wij zorgen dat uw vakantie niet pas in Schiphol begint maar bij u thuis al in Limburg.

 

Altijd op tijd

Of u om 1 uur ‘s middags vertrekt of om 4 uur ‘s nachts. Wij zijn altijd op tijd. U kunt dus met een gerust gevoel nog die laatste paar uurtjes voor vertrek slapen wetende dat wij op tijd voor uw deur staan om u comfortabel naar de airport te brengen.

 

Privévervoer

Wij vervoeren uitsluitend u en de mensen die met u meereizen. Op dit manier heeft u de meest comfortabele reis en hoeft u niet onnodig lang onderweg te zijn naar de airport.

 

Vanuit heel Limburg

Wij halen u op in heel Limburg. Of u nu in hartje Maastricht woont of in Roermond, AhRotax is uw partner in taxivervoer naar Schiphol.

 

Boek online

Wij doen er alles aan om u voor een scherpe prijs naar Schiphol te brengen. Gebruik de tool om de prijs te berekenen en boek meteen online. Wij bieden u de mogelijkheid om online of contant te betalen.