Airport Taxi:

Wanneer u vanuit Geleen en omstreken vervoer naar een luchthaven nodig heeft, bent u bij AhRo Tax aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u naar Schiphol Airport, Zaventem in België of Düsseldorf moet. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar en halen u op tijd op bij uw hotel, huis of kantoor, zodat u onbezorgd aan uw reis kunt beginnen. Zonder haast of stress. Ahro Tax biedt u vaste prijzen, geen verborgen kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Betrouwbaar en duidelijk.

Boek uw airport taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een prijs te zien. In de prijs is alles al inbegrepen. Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigings mail. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

Ook vragen wij u vluchtnummer. Op deze manier kunnen wij uw reis vlekkeloos laten verlopen. Onze getrainde chauffeurs kennen het toegangsplan van de meeste luchthavens als geen ander. Zo bent u dus altijd optijd.

Weer naar huis

U kunt onze service ook gebruiken voor de terugreis. Door uw terugreis van tevoren te reserveren bent u er zeker van dat we er op tijd zijn om u op te halen en veilig thuis te brengen. We houden zelf in de gaten of uw vlucht op tijd is en zorgen ervoor dat we klaarstaan op het moment dat het vliegtuig landt, zodat we u met de bagage kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat u veilig thuis komt!

Dus wacht niet langer en boek vandaag nog je airport taxi makkelijk online bij AhRo Tax.

Onze partners: Airport Taxi Limburg.

Airport Taxi op maat bij ons en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dus boek vandaag nog je airport taxi bij ahro tax.

W