AhRo Tax is het taxibedrijf als u betrouwbaar en veilig naar uw bestemming gebracht wilt worden. Voor alle particuliere taxiritten hebben we de juiste auto of bus. Van luxe Mercedes tot comfortabel groepsvervoer. U krijgt vooraf een duidelijk overzicht van de kosten.  Dit voorkomt verrassingen achteraf. Wij hebben een representatief wagenpark en nette vakbekwame chauffeurs die ook u graag op tijd naar uw bestemming brengen.

Airport Service

Voor luchthavenvervoer bent u bij AhRo Tax Geleen Sittard ook aan het juiste adres. Wij bieden taxivervoer aan naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Een taxi kunt u snel en eenvoudig online boeken. Zowel voor zakelijk als vakantie vervoer staan wij 24/7 voor u klaar. al onze prijzen zijn inclusief parkeren, luchthaventoeslagen en inrijtarieven op de vliegvelden, Schiphol, Eindhoven, Dusseldorf en Weeze.

Zakelijk Vervoer

Uw zakelijk vervoer start bij AhRo Tax Geleen Sittard Door de inzet van ervaren chauffeurs en moderne voertuigen zorgt Euro Taxi Nijmegen ervoor dat uw reis goed begint en eindigt. Wij stemmen precies met u af wat uw wensen zijn, of u nu naar een vergadering gaat, een belangrijke gast ontvangt of naar het vliegveld gebracht wil worden? Bij ons bepaald u hoe uw reis er uit gaat zien.

Kwaliteit en Veiligheid staat bij AhRo Tax voor op!

Ahro Tax Geleen Sittard garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden.

Taxi tarieven naar de luchthavens

Voor vaste tarieven naar de vliegvelden kan je de taxi vooraf reserveren, dit gaat eenvoudig via ons boekingsysteem op deze website.