Bij ons kunt u een taxi boeken via telefoon of online. Snel en betrouwbaar een taxi boeken.

Bij Ahro Tax Sittard Geleen kunt u terecht voor taxivervoer per taxi en taxibus van, naar en binnen de regio Sittard Geleen.

Ons taxibedrijf uit Sittard Geleen heeft zichzelf als doel gesteld, taxiservice
te verlenen met uitstekende service en tegen scherpe tarieven. Zo kunnen wij verschillende doelgroepen bedienen met onze diverse voertuigen.

De chauffeurs hebben een verzorgd uiterlijk en komen goed gekleed voor de dag. De chauffeurs gaan correct en hulpvaardig met de klanten om en beschikken over de kwaliteiten om persoonlijke aandacht te geven. Alle chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurspas.

Bij Ahro Tax bent u snel en veilig op plaats van bestemming. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren.

Diverse bestemmingen mogelijk

Behalve het vervoer voor hotels, restaurants en ziekenhuizen vervoeren wij ook dagelijks particulieren van huis naar diverse bestemmingen zoals het station, theater of gewoon een ritje naar de kapper.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen, reserveringen en directe bestellingen. Voor alle informatie, reserveringen en bestellingen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 06 18622390

Wij verzorgen ook vervoer:

AIRPORT SERVICE

Voor een vaste lage prijs in comfortabele auto met een taxi van en naar alle luchthavens. Zonder zorgen.

GROEPSVERVOER

Met een grotere groep naar een luchthaven of naar een feestje veilig met de taxi naar huis? Taxi Sittard Geleen staat voor u klaar.

ZAKELIJKE TAXI

Wij brengen u op prettige en representatieve wijze naar uw bestemming.

Adres

Spreeuwenstraat 32, 6165 BB Geleen

Kvk Nr: 59288612 Contact

Tel: 06 18622390

Email : Info@ahrotax.nl