Directiechauffeur van AhRo Tax

Directiechauffeur van ahrotax

AhRo Tax staat garant voor professioneel zakelijk taxi vervoer. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit van een constant niveau en een taxi chauffeur in representatief kostuum en die u bijstaat op het gebied van vervoer en bagage. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen wat voor u of uw organisatie kan betekenen en hoe wij invulling kunnen geven aan uw wensen op het gebied van persoonlijk vervoer. Directiechauffeur van ahro tax staat dag en nacht klaar voor u.

We bespreken graag hoe wij onze dienstverlening afstemmen op uw situatie tegen interessante tarieven. Ons wagenpark bevat een ruime keuze aan representatieve directieauto’s waarmee u goed voor de dag komt bij u zakenrelaties.

Privéchauffeur van AhRo Tax

De Privéchauffeur van AhRo Tax biedt u met de toegenomen drukte op de Nederlandse wegen en de behoefte om efficiënter om te gaan met kostbare tijd, een groot voordeel. Mocht u onverhoopt eerder klaar zijn met uw afspraak of u moet onverwachts op een andere locatie zijn, dan mag u van de Privéchauffeur van AhRo Tax verwachten dat hij of zij tijdens de opdracht permanent voor u oproepbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van een taxi. Wij beschikken over goed opgeleide en uitermate gekwalificeerde privéchauffeurs voor bedrijven en particulieren. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en getraind in het omgaan met onverwachte situaties. Privéchauffeurs staan de hele dag tot uw beschikking, maar het huren van een chauffeur voor woon-werkverkeer is ook mogelijk.

Wij hanteren geen vast tarief, maar stellen altijd een offerte op maat op. Bij ons kunt u ook met uw creditcard, America Express of op rekening betalen. Dus vraag altijd een vrijblijvende offerte aan bij AHRo Tax. Of neem contact met ons op via 06 18622390.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij AhRo Tax.

Ook voor een airport taxi te boeken bent u bij AhRo Tax aan juiste adres. Bereken van tevoren hoeveel je taxirit kost bij AhRo Tax.

Nieuwe post