zakelijk taxi vervoer

Zakelijk taxi vervoer in Limburg

Ook op zakengebied verlenen wij een goede taxi service. Reist u bijvoorbeeld naar de Schiphol om zaken te doen? Of gaat u een congres bezoeken? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u terug kunt vallen op zakelijk taxi vervoer. Ook is het mogelijk om hier een uitstapje te maken met uw collega’s of zakenrelaties.

zakelijk taxi vervoer

Zakelijk taxi Vervoer met AhRo Tax. Voor zakelijke taxi is AhRo Tax uw aangewezen taxi partner. Op het gebied van evenementen- en congresvervoer heeft AhRo Tax een uitstekende reputatie. Ook bieden wij volledig verzorgde excursies voor zakelijke taxi relaties. Speciaal voor onze Zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om met creditcard af te kunnen rekenen.

Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers te vervoeren naar de werkplek of kantoor. Zodat de medewerkers zich goed en in alle rust kunnen voorbereiden op hun dag onder weg. Wij brengen uw relaties van bijvoorbeeld het station, hotel of één van de transferia, naar uw bedrijf.

Wagenpark van AhRo Tax

Het taxi wagenpark bestaat uit luxe, milieuvriendelijke voertuigen die voorzien zijn van alle gemakken. Wij zijn trots dat we al jarenlang dagelijks het zakelijk vervoer mogen verzorgen. Alle voertuigen beschikken over uitgebreide faciliteiten. Zo kunt u te alle tijden tijdens de reis uw werkzaamheden voortzetten en zich veilig concentreren op zaken die voor u belangrijk zijn.

Als u meer wilt weten over onze diensten, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Voorts kunt u contact met ons opnemen, om een specifieke vraag te stellen. Onze vriendelijke medewerkers nemen uitgebreid de tijd om uw vraag te beantwoorden. Wilt u vandaag nog zakelijk vervoer  in of vlakbij Limburg bestellen? Bel ons dan op 06 18622390 of stuur ons een mail Info@ahrotax.nl

Website van Ahro Tax:

BTI Tax

Airport taxi Limburg

Budgettaxi Maastricht

Nieuwe post