Taxi Limburg

Wij verzorgen vervoersbenodigdheden, zowel voor bedrijven als particulieren. Wij verzorgen taxiritten in de gehele Limburg, maar ook daarbuiten kunt u van onze taxi service gebruik maken. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van een erkend chauffeursdiploma. Door middel van uitstekende chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier naar uw bestemming wordt gebracht.

Ook doen wij zakelijk taxiritten als AhRo tax.

Ook voor uw VIP-vervoer, directievervoer of groepsvervoer bent u bij AhRo Tax aan het juiste adres.

Als u een bedrijf heeft en u regelmatig een taxi nodig heeft voor uzelf, uw personeel of uw zakenrelaties, wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Laat ons daarom een offerte maken die helemaal is afgestemd op uw wensen. Wij zijn een taxibedrijf waarmee u met een gerust hart in zee kunt gaan. Ahro Tax staat voor comfort en luxe. In onze wagen geniet u van een aantal plezierige extra’s die u compleet ontzorgen. De auto is uitgerust met verschillende USB-poorten om uw tablet of telefoon mee op te laden.

Betaling

U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen.

Heeft u nog vragen of wilt u een zakelijke taxi boeken neem dan contact met ons op via info@ahrotax.nl of bel met 06 18622390.

Nieuwe post