Taxi geleen sittard

Heeft u vanaf Geleen en omgeving een taxi of een taxibus nodig? Op het moment dat dit het geval is dan zijn wij er voor u. Wij zijn te bereiken op: 06 18622390 en wij kunnen u brengen naar verschillende bestemmingen. Denk hierbij aan: luchthavens en festivals, evenementen en nog veel meer.

Veilig vervoer, gegarandeerd!

De chauffeurs van AhRo Tax rijden altijd via de kortste en voordeligste route naar uw bestemming. Ze weten waar de drukke punten of wegwerkzaamheden zijn, zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Van tevoren krijgt u een schatting van de verwachte reistijd en het tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij onze taxidienst uit Geleen.

AhRo Tax verzorgt groepsvervoer voor bijvoorbeeld ritjes naar Schiphol, bedrijfsuitjes, evenementen of trouwfeesten. Voor groepsvervoer rekenen we speciale tarieven. Vraag daarom een aanbieding op maat aan.

Ook voor airport taxi zit u bij ons aan oeie adres.

AIRPORT SERVICE

Of je nou met zakenreis gaat of op vakantie, AhRo Tax verzorgt de rit van en naar het vliegveld (nationaal en internationaal) tegen voordelige airport tarieven!

Wij rijden ook naar alle andere luchthavens, ook België en Duitsland.

Denk hier bij aan:

En nog veel meer neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Spreeuwenstraat 32,
6165 BB Geleen

T: 06 18622390
E: Info@ahrotax.nl

Kvk Nr: 59288612

Nieuwe post