Taxi nodig om van of naar het vliegveld gebracht te worden?

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer of heeft u een taxi nodig om van of naar het vliegveld gebracht te worden? AhRo Tax brengt of haalt u naar of van ieder vliegveld in Nederland, België of Duitsland. Bovendien heeft u geen parkeerproblemen of gedoe met bagage. Makkelijk voor de terminal instappen en bij de terminal weer uitstappen! Omgekeerd kan natuurlijk ook.

Bij reservering vragen wij u uw vluchtgegevens. AHRo Tax houdt met deze gegevens de vlucht in de gaten en de tijd waarop het vliegtuig landt, zodat u niet op uw taxirit hoeft te wachten. Reist u met meerdere personen? Geen probleem, wij vervoeren groepen tot acht personen inclusief bagage.

Kies daarom voor de airport taxi van AhRo Tax en laat u in alle rust en vooral op tijd naar de vliegveld van uw keuze brengen. Tevens is het mogelijk om met de taxichauffeur het vervoer voor de terugweg te regelen. Ook kunt u in de taxi betalen bij AhRo tax. U bent er bij AhRo Tax van verzekerd dat u uw reis op een ontspannen wijze kunt gaan beginnen. Tevens helpt de chauffeur u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

En nu is nog makkelijker u zelf online u prijs berekenen en veilig online betalen. Of wil je pinnen of contant betalen in de taxi? Dat is ook geen probleem bij AhRo Tax.

Hoe boekt u een airport taxi online in 5 stappen?

  1. U voert uw Regio in (In de tweede stap word om de straatnaam en huisnummer gevraagd).
  2. Naar welk vliegveld u wilt
  3. Hoeveel personen (auto/ bus)
  4. Retouroptie

AhRo Tax doet echter meer dan het regelen van vliegveldvervoer naar bijvoorbeeld schiphol. U kunt ons namelijk ook inschakelen als u gewoon een taxi in de regio nodig heeft. U kunt ons altijd bellen, En wij zorgen dat een taxi op het juiste tijdstip uw kant op komt.

Nieuwe post