Taxi naar Schiphol voor heel Limburg

Taxi Schiphol

Boekt u uw airport taxi bij Ahro Tax, dan hebt u een privéchauffeur tot uw beschikking die u veilig en comfortabel naar het vliegveld brengt tegen het voordeligste tarief.

Voor een taxi van en naar Schiphol heeft u bij ons de mogelijkheid om een vierpersoons taxi te bestellen, maar ook een luxe bus voor zes of acht personen. Al onze taxi’s zijn nette auto’s en uitgerust met airco, navigatiesystemen en nog voorzien van lederen bekleding. AhRo Tax zorgt er voor dat je zonder stress en zorgen wordt vervoerd van en naar luchthaven Schiphol. Het nadeel om een vliegtuig te missen behoort, dankzij onze stiptheid en goeie service, tot de verleden tijd.

Al ons airport vervoer is gebaseerd op privé vervoer, dus geen vreemde mensen die met u meerijden in de taxi. Heeft u specifieke wensen zoals een type auto of zoekt u een chauffeur die een bepaalde taal spreekt, schroom dan niet om ons te mailen. Wij proberen altijd alles om aan uw wensen tegemoet te komen. Ook de zakelijke markt kunnen wij prima bedienen. Alle Schipholtaxi’s zijn hiervoor prima inzetbaar en 24/7 te bereiken.

 

Voordelen

  • Geen gesleep met koffers

    Taxi Schiphol
    Taxi Schiphol
  • Vanaf je deur tot aan de vertrekhal
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL of credit card
  • Privé taxi.

 

Heeft u de welverdiende vakantie er weer opzitten? Wij zorgen er ook weer voor dat je op een plezierige en comfortabele manier van Schiphol naar huis wordt gebracht.

 

Bij Ahro Tax kunt uw voordelige een taxi naar en van het vliegveld schiphol boeken. Ook kunt u bij AhRO Tax naar andere vliegveld reizen in Nederland, Belgie en Duitsland.

Dankzij onze comfortabele taxirit kunt u onbezorgd uw vakantie  beginnen en gaat u met een veilig gevoel van huis. En dat alles tegen een zeer voordelige prijs.

Wilt u een taxi naar Schiphol bestellen of heeft u een andere bestemming? Dan kan dat direct online! Uw taxi bestellen doet u eenvoudig via boekings formulier.

Nieuwe post