Airporttaxi Weeze Airport?

Taxi Weeze Airport

Taxi Weeze Airport bestellen via AhRoTAX voor een zorgeloos begin van uw vakantie of (zaken)reis.

Ligging Weeze Airport

Het vliegveld Weeze Airport is gelegen net over de Nederlandse grens in het westen van Duitsland, met aan de noordwestkant Nijmegen en aan de zuidoostkant Düsseldorf. Via de A57 via Afslag 3 (Goch/Weeze) en afslag 4 (Uedem/Weeze) is het vliegveld via de snelweg te bereiken.

Chauffeurs

Alle taxichaufeurs beschikken over een wettelijk vereist vakbekwaamheidsdiploma, de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de geneeskundige verklaring en chauffeurskaart en diverse aanvullende opleidingen.

Voordelen

  • Online bestellen goedkoop airportvervoer.
  • Speciale vaste airporttarieven.
  • Chauffeur / chauffeuse helpt met bagage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *