Airporttaxi Brussels Airport Zaventem?

Taxi Brussels Airport Zaventem

Taxi Brussels Airport Zaventem bestellen via AhRo Tax voor een zorgeloos begin van uw vakantie of (zaken)reis.

Ligging Brussels Airport Zaventem

Het vliegveld Brussels Airport Zaventem is gelegen in Vlaams-Brabant op het grondgebied van de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel; de hoofdstad Brussel ligt op 12 kilometer afstand. Het vliegveld ligt langs de N-201 en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de buitenste rondweg rond Brussel.

Chauffeurs

Alle taxichaufeurs beschikken over een wettelijk vereist vakbekwaamheidsdiploma, de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de geneeskundige verklaring en chauffeurskaart en diverse aanvullende opleidingen.

Voordelen

  • Online bestellen goedkoop airportvervoer.
  • Speciale vaste airporttarieven.
  • Chauffeur / chauffeuse helpt met bagage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *